diumenge, 5 de juny del 2011

XVIII TROBADA DE DONES DEL BAIX CAMP A LA TERRA ALTA

El dia 1 de Juny vam celebrar la nostra majoria d’edat, XVIII TROBADA DE DONES DEL BAIX CAMP, ¡!! Que grans que som ja ¡!!.
Aquest any vam ser menos que altres anys, però com sempre molt ben avingudes.
Vam passar un dia molt complet : arribada a GANDESA , amb una acollida formidable per part de les autoritats,el Sr Àngel Ferràs,President del Consell Comarcal de la Terra Alta i també alcalde d'Horta de Sant Joan i el Sr Joan Josep Mairès, Diputat Provincial,que ens van dirigir unes paraules de benvinguda.
Vam esmorçar uns entrepans boníssims, que ens van donar forces per encarar l’excursió a CORBERA D’EBRE , per visitar el Poble Vell, que va estar molt interessant.
Després ens varem anar a HORTA DE SAN JOAN , ens van servir el dinar al pabelló, el menú molt acertat i bonissim, amb pastís de postres per celebrar el cumple .
El Sr. Ferràs,  ens va acompanyar durant tot el dia i hem de dir que ens van tractar com a reines.
També va estar amb nosaltres el President del Consell Comarcal del Baix Camp, Sr. Josep Masdeu i la Representant Territorial de L'Institut Català de les Dones a Tarragona, la Sra. Lidia Bargas. En acabar el dinar, les autoritats ens van dirigir unes paraules que van ser molt ben acollides per part de totes .
Per la tarda vam  anar a passejar pel poble, com no, acompanyades del Sr Alcalde, que ens va obrir l’església per poder admirar-la per dins. És un poble amb molt d'encant molt ben cuidat i amb un entorn emvejable.
Vam arribar a casa cansades però contentes d’haver passat un dia maravellós, amb l’assistència de gairebé  tots els pobles del Baix Camp.
XVIIITROBADA DONES B.CAMP

Clicar sobre la foto per obrir l'album

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada